Hoe het allemaal begon

Je hebt je weg gevonden naar mijn blog, wat ik enorm op prijs stel natuurlijk. Laat dat duidelijk zijn. Maar zoals je misschien wel kunt zien, is de site pas net nieuw. Ik ben er tot op heden erg content mee, dat moet ik wel zeggen. Maar in dit bericht wil ik even uitleggen hoe ik tot deze website gekomen ben en hoe het allemaal begonnen is. Misschien wel leuk voor de mensen die hier voor het eerst zijn. Daarnaast is het een goed oefening voor mij om wat te testen met bloggen.

Een vriend die een eigen blog had

Het begon allemaal op een verjaardag een paar weken geleden, toen ik een vriend (of eigenlijk meer een kennis) sprak die een blog had. Hij is erg van het reizen en had een website opgezet waar hij zijn verhalen op kwijt kon en wat foto’s op kon uploaden. Super natuurlijk! Ik ben zelf ook wel van het reizen, maar het leek mij gewoon een stuk leuker om zo nu en dan een blog te schrijven. Ik kom veel in contact met bedrijven en en reis veel. Dus wellicht dat ik ook wel interviews ga doen met bedrijven en ze hier ga delen op de blog.

Na even met die kennis gesproken te hebben, moest ik nog even uitzoeken hoe het allemaal werkt. Maar met de hulp van Google en Youtube is het mij allemaal gelukt. Die kennis had me in de goede richting gestuurd, dus ik was er helemaal klaar voor! Inmiddels ben ik druk bezig met het verzinnen van onderwerpen om over te gaan bloggen, maar ik vindt persoonlijk dat de site er al redelijk goed uitziet. Nu de content nog! Als je ook wilt gaan bloggen met een eigen website, kan ik onderstaande video aanraden om eens te bekijken: